Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación.
Obxectivo xeral:
Unha vez rematado este curso, o/a alumno/a deberá estar capacitado/a para coñecer as bases nutricionais e os principais fundamentos nos que se basa a alimentación e a nutrición.
Desta forma, poderá saber cales son os menús e alimentos máis adecuados para as persoas con tendencia á obesidade ou para aquelas que xa a teñen.
Obxectivos específicos
Coñecer as características de todos os principios inmediatos, hidratos de carbono, graxas, etc
Diferenciar entre alimentación e nutrición.
Saber calcular os requerimientos enerxéticos de cada persoa en función do traballo que esté realizando.
Coñecer e diferenciar os tipos de alimentos plásticos, enerxéticos e reguladores.
Coñecer a mellor forma de preparar os alimentos asi como as súas formas de conservación.
Coñecer as bases dunha dieta equilibrada para as personas que teñen dolencias e as que non.
MÓDULO 1
MÓDULO 2
O curso ten unha única proba de avaliación final.
Dita proba consta de 50 preguntas tipo test, con varias opcións, donde só unha delas é valida.
Para superar a proba e que o curso sexa considerado APTO, o/a alumno/a deberá ter o 70% das preguntas ben. Para esto, contará cun tempo dunha hora e corenta e cinco minutos e, dous intentos.
O/a alumno/a obterá o seu certificado o mesmo día de finalización oficial do curso. Este é o certificado que acredita a formación recibida e os puntos baremables, co que só terá que imprimilo e presentalo. Estará dispoñible o mesmo día da data oficial de finalización do curso, tan pronto se completen as leccións.
Modal body text goes here.