MÓDULO 1. O SERVIZO DE LAVANDERIA HOSPITALARIA
1. Definición
2. Utilización
3. Funcións
4. Importancia para o/a paciente
5. Dotación e reposición de roupa
6. Selección de deterxentes e produtos de lavado
MÓDULO 2. A ÁREA DE LAVANDERÍA HOSPITALARIA
1. Configuración
2. Deseño
3. Distribución
4. Funcionamento
5. Zona de clasificación e lavado
6. Zona de repasado
7. Sección de empaquetado
8. Zona de costura
9. Proceso de traballo
10. Recursos
10.1 Espazo
10.2 Persoal
10.3 Maquinarias e equipos
10.4 Maquinaria auxiliar
10.5 Necesidades enerxéticas
10.6 Condicións de instalación
MÓDULO 3. PROCESADO E TRATAMENTO DA ROUPA HOSPITALARIA
1. Tipos e características da roupa hospitalaria
2. Vida media da roupa hospitalaria
3. Manexo da roupa sucia
3.1 Manipulación e recollida
3.2 Almacenamento
3.3 Transporte
4. Proceso de la lavado e desinfección
4.1 Locais
4.2 Procesado da roupa
4.3 Funcións do persoal
4.4 Control hixiénico
5. Manexo da roupa limpa
5.1 Manipulación
5.2 Transporte
5.3 Almacenamento