MÓDULO 1. NUTRICIÓN E DIETÉTICA NO HOSPITAL
U.D 1 Introdución
U.D 2 Antecedentes
U.D 3. Soporte de nutrición clínica e dietética
U.D 4. Destinatarios e obxectivos
MÓDULO 2. PRINCIPIOS INMEDIATOS E NECESIDADES NUTRICIONAIS NA ALIMENTACIÓN HOSPITALARIA
U.D 1. Auga
U.D 2. Hidratos de carbono
U.D 3. Fibra
U.D 4. Proteínas
U.D 5. Lípidos
U.D 6. Minerais
U.D 7. Vitaminas
MÓDULO 3. OS ALIMENTOS. CARACTERÍSICAS E UTILIZACIÓN EN LA COCINA HOSPITALARIA
U.D 1 Carnes e derivados cárnicos
U.D 2 Pescados e derivados
U.D 3 Mariscos e derivados
U.D 4 Ovos e ovoprodutos
U.D 5 Leite e derivados
U.D 6 Hortalizas
U.D 7 Leguminosas e derivados
U.D 8 Froitas
U.D 9 Graxas e aceites
U.D 10 Azucres e derivados
U.D 11 Condimentos e especias
U.D 12 Aditivos
U.D 13 Auga de consumo humano
U.D 14 Produtos destinados a unha alimentación especial.