MÓDULO 1. CONSERVACIÓN, ALMACENAXE E ELABORACIÓN DE COMIDAS PREPARADAS
       U.D 1 Introdución
       U.D 2 Métodos industriais de conservación dos alimentos
       U.D 3 Almacenaxe de materias primas
      U.D 4 Elaboración de comidas preparadas
MÓDULO 2. LIÑA FRÍA.
       U.D 1 Que é?
       U.D 2 Vantaxes e inconvenientes
                    U.D 3 Sistemas de traballo
                    U.D 4. Infraestructuras dunha cociña con liña fría
                    U.D 5. Perigos asociados á liña fría
MÓDULO 3. ENFERMIDADES E REACCIÓNS ADVERSAS POR ALIMENTOS: ALERXIAS, INTOLERANCIAS E MICROORGANISMOS
       U.D 1 Enfermidades de orixe alimentario.
       U.D 2 Reaccións adversas aos alimentos
      U.D 3 Medidas preventivas
                   U.D 4 Enfermidades transmitidas por alimentos
MÓDULO 4. SISTEMA DE AUTOCONTROL NA COCIÑA HOSPITALARIA
                     U.D 1 Introdución
                    U.D 2 Fase previa
                    U.D 3 Principios do APPCC
                   U.D 4 Prerrequisitos. Plans xerais de hixiene
MÓDULO 5. PRÁCTICAS DE MANIPULACIÓN E HIXIENE NA COCIÑA HOSPITALARIA
                   U,D 1 Introdución
                   U.D 2 Condicións de hixiene
                   U.D 3 Condición de manipulación
                   U.D 4 Especificacións técnicas dos alimentos
                   U.D 5. Principios xerais do etiquetado dos alimentos