MÓDULO 1. CONSERVACIÓN, ALMACENAXE E ELABORACIÓN DE COMIDAS PREPARADAS
U.D 1 Introdución
U.D 2 Métodos industriais de conservación dos alimentos
U.D 3 Almacenaxe de materias primas
U.D 4 Elaboración de comidas preparadas
MÓDULO 2. LIÑA FRÍA.
U.D 1 Que é?
U.D 2 Vantaxes e inconvenientes
U.D 3 Sistemas de traballo
U.D 4. Infraestructuras dunha cociña con liña fría
U.D 5. Perigos asociados á liña fría
MÓDULO 3. ENFERMIDADES E REACCIÓNS ADVERSAS POR ALIMENTOS: ALERXIAS, INTOLERANCIAS E MICROORGANISMOS
U.D 1 Enfermidades de orixe alimentario.
U.D 2 Reaccións adversas aos alimentos
U.D 3 Medidas preventivas
U.D 4 Enfermidades transmitidas por alimentos
MÓDULO 4. SISTEMA DE AUTOCONTROL NA COCIÑA HOSPITALARIA
U.D 1 Introdución
U.D 2 Fase previa
U.D 3 Principios do APPCC
U.D 4 Prerrequisitos. Plans xerais de hixiene
MÓDULO 5. PRÁCTICAS DE MANIPULACIÓN E HIXIENE NA COCIÑA HOSPITALARIA
U,D 1 Introdución
U.D 2 Condicións de hixiene
U.D 3 Condición de manipulación
U.D 4 Especificacións técnicas dos alimentos
U.D 5. Principios xerais do etiquetado dos alimentos