MÓDULO 1. EQUIPAMENTO DA COCIÑA HOSPITALARIA
UD 1. INTRODUCCIÓN
UD 2. MAQUINARIA
2.1 Xeneradores de calor
2.2 Xeneradores de frío
UD 3. PEQUENA MAQUINARIA
3.1 Peladora
3.2 Picadora
3.3 Trinchadora ou cortadora
3.4 Batidoras e túrmix
3.5 Envasadora ao vacío
3.6 Balanza electrónica
3.7 Mesas de traballo
UD 4. FERRAMENTAS DE COCIÑA
4.1 Batería de cociña
4.2 Útiles de cociña
MÓDULO 2: ELABORACIÓN E CONDIMIENTACIÓN DE MENÚS SINXELOS
U.D 1. ELABORACIÓNS CULINARIAS BÁSICAS
1.1 Fondos
1.2 Consomés
1.3 Xelatinas
1.4 Farsas
1.5 Ligazóns
1.6 Salsas
U.D 2. ELABORACIÓN DE MENÚS SINXELOS
2.1 Sopas
2.2 Cremas
2.3 Ensaladas
2.4 Pratos a base de legumes
2.5 Pratos a base de arroz
2.6 Pratos a base de ovos
U.D 3. CONDIMENTACIÓN
U.D 4. FUNCIÓNS DE AUXILIO NA ELABORACIÓN DE MENÚS MÁIS COMPLEXOS
4.1 Operacións básicas
4.2 Técnicas culinarias
MÓDULO 3. OPERACIÓNS COMPLEMENTARIAS
U.D 1 ELABORACIÓNS DE COMIDA FRÍA
U.D 2. REXENERACIÓN DE ALIMENTOS EN QUENTE
U.D 3 ENFRIAMENTO RÁPIDO E MANTEMENTO DA REFRIXERACIÓN
U.D 4. XESTIÓN DE SOBRAS
U.D 5. EMPLATADO
U.D 6. ELIMINACIÓN DE RESIDUOS