CURSO: NUTRICIÓN E DIETÉTICA NO ÁMBITO SANITARIO
TÉCNICO/A EN DIETÉTICA E NUTRICIÓN
BAREMABLE PARA OPOSICIÓNS, LISTAS DE CONTRATACIÓN, CONCURSO DE TRASLADOS E CARREIRA PROFESIONAL. Certificado baremable inmediato: o día de finalización do curso, xa podes imprimilo.

-
Coñecer os distintos tipo de nutrientes e as súas características.
-
Estudar os grupos de alimentos e as súas propiedades.
-
Saber valorar os efectos dos alimentos no organismo.
MÓDULO 1. NUTRICIÓN E DIETÉTICA NO HOSPITAL
U.D 1 Introdución
U.D 2 Antecedentes
U.D 3. Soporte de nutrición clínica e dietética
U.D 4. Destinatarios e obxectivos
MÓDULO 2. PRINCIPIOS INMEDIATOS E NECESIDADES NUTRICIONAIS NA ALIMENTACIÓN HOSPITALARIA
U.D 1. Auga
U.D 2. Hidratos de carbono
U.D 3. Fibra
U.D 4. Proteínas
U.D 5. Lípidos
U.D 6. Minerais
U.D 7. Vitaminas
MÓDULO 3. OS ALIMENTOS. CARACTERÍSICAS E UTILIZACIÓN EN LA COCINA HOSPITALARIA
U.D 1 Carnes e derivados cárnicos
U.D 2 Pescados e derivados
U.D 3 Mariscos e derivados
U.D 4 Ovos e ovoprodutos
U.D 5 Leite e derivados
U.D 6 Hortalizas
U.D 7 Leguminosas e derivados
U.D 8 Froitas
U.D 9 Graxas e aceites
U.D 10 Azucres e derivados
U.D 11 Condimentos e especias
U.D 12 Aditivos
U.D 13 Auga de consumo humano
U.D 14 Produtos destinados a unha alimentación especial.
-
Este curso está formado por unha única avaliación final que abarca todos os contidos estudiados no curso.
-
A avaliación está formada por 25 preguntas tipo test con tres posibles respostas das que só unha é correcta.
-
Para realizar a proba, o/a alumno/a contará cun tempo de 25 minutos e dúas opostunidades.
O/a alumno/a obterá o seu certificado o mesmo día de finalización oficial do curso. Este é o certificado que acredita a formación recibida e os puntos baremables, co que só terá que imprimilo e presentalo. Estará dispoñible o mesmo día da data oficial de finalización do curso, tan pronto se completen as leccións.
Inicio: 27-06-2025
Fin: 11-07-2025
Prezo: 50 €
Precio en oferta: 47,50 €
Afiliados CIG: 25,00 €
Alumnos NOS: 45,00 €